Newsletter

Primajte naš newsletter besplatno!

Dobrodošli u Slimming Club

Posebnost Slimming cluba su vrhunski moderni aparati koji, svaki na svoj način, potiču topljenje masnih naslaga i celulita, izlučivanje toksina iz organizma i učvrščivanje kože i mišića.

Saznajte više

Egipatska depilacija

Depilacija šećernom pastom koja je 100% prirodna, bez dodataka konzervasna, koju je još Kleopatra prakticirala za svoju bezprijekornu ljepotu.

Posve prirodna mješavina šećera, limuna i biljnih sastojaka koje dlačice izvlači iz korijena i sprječavajući uraštanje dlaka. Depilacija je posve prirodna bez kemijskih dodataka, te ne izaziva alergijske reakcije. Pasta se nanosi mlaka tako da se preporuča i osoba s proširenim venama i osobama sklonim pucanja kapilara. Zbog svog nježnog djelovanja može se nanijeti višekratno na istu površinu. Higijenski je na visokoj razini jer se jednom upotrebljena pasta nikada iznova ne upotrebljava. Ne postoji mogućnost zaraza jer se šećer ponaša kao prirodni konzervans i ne dopušta razvoj bakterija. Smola u potpunosti obuhvaća dlačice, zajedno sa korijenom, pa je rast usporen. Poanta svega je da se dlake čupaju u ANAGENOJ FAZI RASTA (svaka 2-3 tjedna) pa se s vremenom prorjeđuje njihova gustoća, a cijeli postupak znatno manje boli nego kod drugih mehaničkih depilacijskih metoda.

Ova vrsta depilacije pogodna je za sve tipove kože, jer su svi sastojci potpuno prirodni pa je idealna i za tzv.BRAZILSKU DEPILACIJU INTIMNIH DIJELOVA. Poželjna dužina dlačice je 3-7mm.